محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی مراسم تحلیف رئیس جمهور گفت: امروز شروع یک دوره جدید و پرافتخار از انقلاب اسلامی است. انقلابی که نظم جهانی را متاثر ساخته است امروز نمایش وحدت کلمه برای همه ایرانیان است و اینکه ما همه ایستاده ایم و خواهیم ماند و ایران را با همدلی همه ایرانیان خواهیم ساخت. منبع: خبرگزاری دانشجو
مسعود پزشکیان عصر امروز سهشنبه (۹ مرداد) در مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، برای پاسداری از مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی سوگند یاد کرد. در این مراسم که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ۱۱۰ هیات خارجی شرکت کردند و رئیسجمهور منتخب مردم در حضور رئیس قوه قضائیه در راستای اجرای اصل ۱۲۱ قانون اساسی سوگند یاد کرد.
یک اقتصاددان با اشاره به چالشهای اقتصادی پیش روی دولت چهاردهم، میگوید: دولت چهاردهم با چالشهای اقتصادی و ناترازی بخشهای انرژی و مالی روبهرو است و اینها مسایلی نیست که به آسانی و ظرف ۴ سال با تدبیر آقای پزشکیان و کابینهاش حل شود. البته این وضعیت میتواند بهتر شود؛ به شرط آنکه مخالفان دست از مخالفت خود بردارد.
رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم گفت: در پیشنهادهای ارائهشده به رئیس جمهور شماری از این جوانان و زنان توانا و شایستگانِ اقوام و مذاهب حضور دارند و بخشی از سرمایههای انسانیِ شناساییشده در این فرآیند میتوانند در مدیریتهای دیگر نقشآفرینی کنند.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور از روز تحلیف ۲ هفته فرصت دارد تا هیأت وزیران خود را به مجلس معرفی کند و سپس مجلس نیز یک هفته فرصت دارد تا در کمیسیون های تخصصی برنامه ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی را بررسی کرده و در نهایت جلسات رای اعتماد به وزرا در صحن مجلس برگزار شود.
رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم گفت: خبر ارائه ۳ گزینه برای هر وزارت کاملا نادرست است. برای هر دستگاه لااقل ۸ نامزد تعیین شده و به رئیسجمهور محترم تقدیم شده است.
مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری صبح امروز (یکشنبه) ۷ مردادماه ۱۴۰۳ در حسینیهی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تنفیذ رأی ملت، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
کرباسچی به جماران گفت: من اخیراً آماری خواندم که در قطعی برق این چند روز، بیش از 50 میلیارد دلار به اقتصاد و درآمد ملی کشور ضرر وارد شده است. اینها همه بحرانهای عظیمی است؛ مسئله آب، محیط زیست و ... کسانی که میخواهند با این بحرانها بجنگند که نمیشود سر و دست بشکنند. در باورمان نیست که این قدر آدمهای مسئولیتشناس و دلسوز و جان فدا در کشور پیدا شدند ...
فرجی راد با اشاره به مسئله FATF گفت: «اگر مذاکره با آمریکا به صورت جدی دنبال شود، آنها هم حل خواهد شد. اتفاقاً در بحث FATF در آستانه یک موافقتی بود و در مجمع تشخیص مصلحت نظام صحبتهایی شده بود، خیلیها موافق و خیلیها مخالف بودند. من فکر میکنم اگر قرار بر این باشد که از طریق مذاکره و توافق، تحریمها برداشته شود، مسئله FATF هم حل خواهد شد.»
فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: حمایت مستقیم وکم سابقه رهبری از پزشکیان در گفتگو با مجلسی که می توانست بزرگترین مانع راه پیشرفت دولت جدید باشد خیلی اتفاق راهگشایی است.